Pàgines

Translate

dilluns, 18 de setembre del 2017

Taraxacum Officinale






























Bufo els plomalls, que surten en el viatge de sembrar flors pel seu llegat. La xicoia és una flor que sempre m’ha agradat. I qui no l’ha bufat per deixar-la sense llavors algun cop?
A més a més, li dona un toc molt maco i romàtic al conjunt d’aires retro que porto. M’agrada el contrast que li dona el blanc de les ulleres i la casadora perfecte amb els tons foscos del jersei, els pantalons, els mitjons i els mocassins.
Però el més important... Què us sembla el conjunt? Un petó guapos i guapes! :*

-

Soplo los penachos, que salen en el viaje de sembrar flores para su legado. El diente de león es una flor que siempre me ha gustado. Y… ¿Quién no la ha soplado para dejar-la sin semillas alguna vez?
A más a más, le da un toque muy bonito y romántico al conjunto de aires retro que llevo. Me encanta el contraste que le da el blanco de las gafas y la cazadora perfecto con los tonos oscuros del jersey, los pantalones, los calcetines i los mocasines.
Pero lo más importante... Qué os parece mi conjunto? Un beso guapos y guapes! :*

-

I blow the tufts that go out on the journey for planting flowers for their legacy. Dandelion is a flower I've always liked. And ... Who ever has not blown it to leave without her seeds?
More and more, it gives a very nice and romantic touch in the outfit that looks a little retro. I love the contrast that gives the white of glasses and perfect jacket with the dark tones of jersey, pants, socks and moccasins.
But the most important ... What do you think about my outfit? XOXOXO





SUNGLASSES: Bimba y Lola

JACKET: Zara

SWEATER: Escorpion

PANTS: Zara

SOCKS: Calzedonia

MOCCASIN: Pertini




PHOTOGRAPHER: Meritxell Mas.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Thank you for your comment. I hope you come back soon. Sincerely, NunuBoboMama.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...